Café Kringlan

Välkommen att ta en fika på Café Kringlan i en mysig och lantlig miljö. Vid ordinarie öppettider finns det några  sorters kakor och någon fralla i serveringen. Hos oss kan du handla med kort.

Caféets öppettider varierar. Du hittar alltid aktuella öppettider här på hemsidan. 

Sällskap kan boka andra tider än när vi har öppet, måndagar - torsdagar under september - april. Minsta antal är 10 personer och som mest 20 personer. Om ni tänker fira någon i sällskapet har vi fina presenter och även presentkort. Vi serverar samma meny till hela sällskapet. Det går då att beställa antingen Afternoon Tea, smörgåstårta, exotisk planka, köttbullesmörgås, räksmörgås eller tekaka/fralla med ost och skinka.

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.hyrahapna.se/index.php/cafe-kringlan#sigFreeIdfb22224ce9

Öppettider

Vi har öppet året om men våra öppettider varierar, så ta för vana att titta in här på hemsidan för att se när vi har öppet.

Om vi har möjlighet öppnar vi även upp andra tider om du behöver handla någon present.

Oktober

Lördag 28, kl 11-15

November

Onsdag 1, kl 14-18

Lördag 11, kl 11-15

Lördag 25, kl 11-15

Onsdag 29, kl 14-18

Välkommen!

Fler öppettider kommer!

Sällskap kan även boka andra tider. Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.                Mobil 0709-651654

Aktuellt

Hos oss kan du betala med kort.

Välkommen att boka in en tid tillsammans med din syjunta, arbetsgrupp eller kompisgäng. Måndagar - torsdagar under september - april. Minst antal 10 personer och mest antal 20 personer. Ni äter gott och umgås i en mysig miljö och kan om ni vill handla fina inredningsprylar och god choklad med äkta råvaror. Om ni tänker fira någon i sällskapet har vi fina presenter och även presentkort. Ni kan välja mellan exotisk planka, smörgåstårta, räksmörgås, köttbullesmörgås eller tekaka/fralla med ost och skinka. Samma meny till hela sällskapet. Ni kan också välja Afternoon Tea med våra goda scones och bakverk!

OBS! Om ni vill ha kontakt med oss under vecka 40 - 43 rekommenderar vi att ni mailar eller skickar sms, då vi har svårt att svara i telefon under dessa veckor. Vi hör av oss så fort vi har möjlighet.