Uthyrning

Går du i bröllopstankar eller ska du ha fest? Hos oss hittar du bland annat kandelaber, ljusstakar och vaser i olika storlekar och modeller att hyra. Har ni funderat över hur serveringsbordet ska dekoreras, förutom maten som ska servera? Har ni funderat över hur bordsplaceringslistan ska framställas? Frågorna är många inför en lyckad fest. Vi hjälper er med förslag.

Kostnadsfritt vid förfrågan och visning av rekvisita ni frågar efter.

Vid rådgivning är kostnaden 400 kr. Om ni väljer att hyra av oss är kostnaden 150 kr för rådgivning och förslag på dukning och dekoration i festlokalen. Kostnad för hyra av rekvisita tillkommer.

Önskar ni hjälp med dukning och dekoration av festlokalen lämnas offert vid förfrågan.

Är du intresserad av att hyra vill vi att ni kontaktar oss via telefon eller mail först för att vi ska kunna ge bästa service. Vi bokar då en tid där vi visar det vi har att hyra ut enligt era önskemål.

Hyresvillkor i korthet

  • Kunden ansvarar för hyrt material. Borttappat eller skadat material ersätts av kunden med gällande dagspris.
  • Avbokning ska göras minst en vecka före hyresdatum annars utgår full hyra.
  • Hyresmaterial kan även levereras mot en transportkostnad enligt fast taxa. (För närvarande 18:50 kr/mil)
  • Legitimation skall uppvisas vid avhämtning eller mottagning av hyresmaterial.
  • Kortbetalning vid avhämtning eller mottagning av hyresmaterial.

 

 
View the embedded image gallery online at:
http://www.hyrahapna.se/index.php/uthyrning#sigFreeIdd6a3389322

 

 

Öppettider

Vi har öppet året om men våra öppettider varierar, så ta för vana att titta in här på hemsidan för att se när vi har öppet.

Om vi har möjlighet öppnar vi även upp andra tider om du behöver handla någon present.

Oktober

Lördag 28, kl 11-15

November

Onsdag 1, kl 14-18

Lördag 11, kl 11-15

Lördag 25, kl 11-15

Onsdag 29, kl 14-18

Välkommen!

Fler öppettider kommer!

Sällskap kan även boka andra tider. Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.                Mobil 0709-651654

Aktuellt

Hos oss kan du betala med kort.

Välkommen att boka in en tid tillsammans med din syjunta, arbetsgrupp eller kompisgäng. Måndagar - torsdagar under september - april. Minst antal 10 personer och mest antal 20 personer. Ni äter gott och umgås i en mysig miljö och kan om ni vill handla fina inredningsprylar och god choklad med äkta råvaror. Om ni tänker fira någon i sällskapet har vi fina presenter och även presentkort. Ni kan välja mellan exotisk planka, smörgåstårta, räksmörgås, köttbullesmörgås eller tekaka/fralla med ost och skinka. Samma meny till hela sällskapet. Ni kan också välja Afternoon Tea med våra goda scones och bakverk!

OBS! Om ni vill ha kontakt med oss under vecka 40 - 43 rekommenderar vi att ni mailar eller skickar sms, då vi har svårt att svara i telefon under dessa veckor. Vi hör av oss så fort vi har möjlighet.