Butiken

Butiken för dig som gillar smakfull inredning! I butiken finns försäljning av bland annat inredningsprylar, choklad och presenter. Vi har den perfekta "gå bort" presenten och även bra förslag till födelsedagsgåvan eller bröllopspresenten! Vill du ha smakfulla inredningsprylar i ditt hem hittar du dessa hos oss!

Vi har öppet året runt men butikens öppettider varierar. Här på hemsidan ser du vilka öppettider vi har.

Vill ni handla andra tider än när vi har öppet kan vi säkert ordna det. Hör i så fall av er till mobilen eller till mailen.

Hos oss kan du betala med kort.

 

Öppettider

Vi har öppet året om men våra öppettider varierar, så ta för vana att titta in här på hemsidan för att se när vi har öppet.

Om vi har möjlighet öppnar vi även upp andra tider om du behöver handla någon present.

Maj

Torsdag 10, kl 11-15

Lördag 12 och 19, kl 11-15

Välkommen!

Under dagtid, efter 1 april, nås vi endast via mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   eller sms på mobilnr 0709-651654

Aktuellt

Hos oss kan du betala med kort.

Är du bortbjuden hittar du bra "gå-bort-presenter" hos oss.

Efter 1 april kommer vi att ha begränsade möjligheter att ta emot sällskap. I veckorna endast under kvällstid mellan kl 18:30-20:30. Under dagtid når ni oss endast via mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller via sms på mobilnr 0709-651654.